Klubbens sponsorer

Vil tilbage i front for DM

Årets sæson i Danmarksmesterskabet i rally har ikke gået helt smertefrit for Kenneth Madsen/Henrik Dernoff, Ruds Vedby/Ringsted. Kun to gange ud af tre mulige har de gennemført et DM-rally, så de har en klar målsætning forud for det kommende Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse.

”Vi skal have masser af point med hjem, for vi er lidt bagud i tabellen, men går det godt for os, så kan vi være tilbage i toppen af tabellen,” siger Kenneth Madsen. I divisionen for tohjulstrækkere over 1600 cm3 kommer han til at møde stærk modstand.

2015-Rally-Madsen-Kenneth-01

”Igen er Brian Madsen en hård konkurrent. Han var med ved sidste afdeling af DM, og jeg tror, at vores taktik bliver den samme som sidste gang. Vi vil forsøge at hænge på ham – og så ellers gøre det så godt som muligt. Vi har to gange scoret point i år – Brian Madsen er endnu ikke kommet på tabellen – så det gælder for Henrik og jeg om at køre så hurtigt som muligt og score så mange point som muligt.”

Forud for Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse var Kenneth Madsen/Henrik Dernoff til start i Ostsee Rallye, hvor de desværre måtte udgå.

”Men inden da var vi flere gange foran både de to tyske topkørere Karsten Mohe og Patrick Pusch, som vi tidligere har kæmpet med, og dem kunne vi følge,” siger Kenneth Madsen. ”Selv om vi udgik og lige skal bruge en aften på værkstedet, var det med et smil på læben, at vi tog hjem til Danmark. Vi vil være klar til at kæmpe med om sejren ved rallyet i Juelsminde.”