Klubbens sponsorer

”Det var god køretræning”

I forgangne weekend var den regerende Danmarksmester Kim Madsen, Slagelse, i udlandet for at køre rally og for at forberede sig til det kommende Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse. ”Jeg var i weekenden til start i Ostsee Rally, hvor jeg sammen med Ole R. Frederiksen vandt klassen og scorede en tiendeplads i generalklassementet ud af 84 startende,” siger Peugeot 208 R2-køreren. ”Det var god køretræning at få nogle kilometer i kroppen, og det var det, det tyske løb handlede om. Alt i alt var det en god oplevelse og et rigtig god resultat.”

2015-Rally-Madsen-Kim-01

”Det var et udfordrende løb med nogle fede prøver, hvor det vekslede mellem skybrud og solskin. Det var ikke bare regnvejr, men skybrud. Det kunne være skyfrit, når vi nærmede os en hastighedsprøve, og så stod himmel og hav ud i et, når vi var startet på den. Vi havde startnummer 27, og på to af prøverne begyndte det at regne, efter at vi var sendt afsted. Det ændrede ikke noget i forhold til klassen, hvor vi startede foran vores konkurrenter, men vi satte tid til i generalklassementet. Der var en 14 kilometer lang hastighedsprøve, hvor vi stort set aquaplanede rundt på de 13 kilometer, fordi vi havde valgt dæk en halv time tidligere.”

Kim Madsen har nu fuld fokus på den kommende afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

”Anja var forhindret i at køre sammen med mig i Ostsee Rallye, men vi glæder os til at skulle i gang igen og kæmpe om DM-point,” siger Kim Madsen. ”Der er hård kamp, som det har været så mange gange før, men det er også det sjoveste. Der kommer mere konkurrence i klassen denne gang, men jeg håber, at vi er dem, som render med de fleste point.”