Klubbens sponsorer

”Jeg glæder mig til at køre på hjemmebane”

Det er i Juelsminde og hele Bjerre Herred, at Ib Kragh næste gang skal køre rally. Det sker i den kommende weekend, hvor han stiller til start i Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse – et løb, hvor han har været aktiv i den forudgående planlægning.

”Jeg glæder mig til at køre på hjemmeside, og jeg håber, at der på min hjemmebane vil være masser af tilskuere, som står og hepper på Mie og mig,” siger Ib Kragh.

2015-Rally-Kragh-14

Vi har et godt startfelt med tre tyskere til start og så en nordmand i en bil magen til min. Og så kommer Esben Hegelund i en helt ny Skoda, mens Christian Jensen atter er med i Peugeoten. Der bliver masser af kamp, men vi vil gøre alt for, at det er os, som står øverst på podiet.”

For godt en måned siden fik Ib Kragh og Mie Petersen hul på bylden, da de ved Gjønge Rally på Møn tog den første sejr med deres nye Citroën DS3 R5.

”På Møn kørte bilen rigtig godt,” siger Ib Kragh. ”Vi har ændret lidt på justeringen af differentialet, og det håber jeg kan give lidt mere. Der var relativt fladt på Møn, men denne gang er der flere hop, og jeg er lidt spændt på, hvordan bilen vil te sig. Jeg har ikke prøvet at hoppe med den siden Hobro, men jeg håber, at det er gået i den rigtige retning.”

En enkelt funktionstest af bilen er det blevet til forud for weekendens løb.

”Det er dejligt at være klar. Vi stiller naturligvis op til rallyshowet fredag aften i Juelsminde for at få lidt fart ind i kroppen, og så håber vi også på at møde fans og sponsorer på servicepladsen, som er henlagt til havnen i Juelsminde,” siger Ib Kragh, der har en klar strategi for løbet.

”Christian Jensen har sagt, at han vil lægge ud som lyn og torden, og det skal han være velkommen til. Det er naturligvis ham, vi holder øje med, for det er ham, vi kæmper med om Danmarksmesterskabet, men jeg er sikker på, at vi nok skal slå ham.”

IK Rally Racing.