Klubbens sponsorer

To gange Møller-Nielsen blev klubmestre

Søndag fandt årets sidste afdeling af klubmesterskabet i klubrally sted, og det blev noget af et tilløbsstykke. Ikke mindre end 16 forskellige mandskaber var til start i AAS November-løbet, heraf bestod ti af de 16 mandskaber af medlemmer af klubben med enten en R- eller grundlicens. De resterende mandskaber var kursister, som sørgede for at klubbens Peugeot 106 blev holdt til ilden.

2013-Klubrally-Henrik-Moeller-Nielsen-01

AAS November-løbet blev kørt på DLG’s arealer i Odder, og det blev en meget tæt affære. I hvert fald formåede de to mandskaber Henrik Møller-Nielsen/Malene Møller-Nielsen og Peter Kiil/Tinus Bengt Pedersen ikke blot at køre på samme tid. De endte med også hver især at nedlægge en kegle. Men sejren gik til familieteamet i den røde Mazda, da de blot havde i tidstillæg på tre procent, mens Peter Kiil/Tinus Bengt Pedersen havde et på fem.

Inden AAS November-løbet lå Henrik Møller-Nielsen og Lars Holm á point i kampen om klubmesterskabet for kørere, men Peugeot 106-køreren havde en dårlig dag. Godt nok var hans tidsforbrug kun et sekund større end Henrik Møller-Nielsens, men 20 strafsekunder og et tidstillæg på fem procent rykkede ham ned på sjettepladsen. Dette betød, at Henrik Møller-Nielsen scorede klubmesterskabet blandt førstekørere, mens Malene Møller-Nielsen blev klubmester blandt andenkørerne.

2013-Klubrally-Soeren-Andersen-01

Klik her for at se fotos fra AAS November-løbet.

Klik her for at se resultatet af AAS November-løbet.

Klik her for at se slutresultatet i klubmesterskabet.