Klubbens sponsorer

Opsummering på en blandet sæson

2013 var den første sæson, hvor Jonas og Sebastian skulle prøve at dele bil. Hvordan mon det ville gå? Tja, det startede sådan set meget godt med et topresultat til Sebastian og co-driver Anders Hartwig som nummer tre i Division C til DM1 i Tyskland, selv om det var det sværeste rally, som vi har været vidne til i mange år. Ja mange siger, at det var det sværeste rally i mands minde på grund af en masse sne og ikke mindst snefygning.

2013-Rally-Aagaard-Hartwig-03

Så blev det endelig min tur til at få lov at sidde bag rattet af den lille Clio, og det med uvant succes. Til sprintet i Kongensbro fik jeg min første klassesejr med en margin på hele 0,06 sekunder.

DM2 i Juelsminde er et løb, Sebastian og Anders helst vil glemme hurtigst muligt. Det værste mareridt som en racerkører kan komme ud for blev til virkelighed. Det startede med en knækket bremseslange på prøve 1, som vi dog fik fikset i servicepausen, men på prøve 4 knækkede hjulstøtterne på højre forhjul, så hjulet fandt af. Dog uden stor skade på bilen.

Til DM3 fik Sebastian endelig mulighed for at vise, hvilket stort talent han er bag et rat, men en knækket trækaksel satte en stopper for et topresultat, da teamet udgår fra en tiendeplads generelt. Øv.

2013-Rally-Aagaard-Hartwig-04

DM5 i Vejle var et rigtigt godt rally med udfordrende prøver, lige noget for Sebastian og Anders. Nummer 3 i divisionen og nummer 14 generelt blev det til, selv om de sidste to kilometer på prøve 6 måtte køres uden bremser, der kostede et minut. En sten havde ramt udluftningsskruen på højre forreste bremsekaliber, så bremsevæsken var løbet ud, men bilen kom i mål.

2013-Rally-Aagaard-Lantz-01Til DM 6 i Herning startede parret ud med flad sål på prøve 1 med syvendehurtigste tid generelt, men på prøve 2 indtraf katastrofen desværre med en voldsom afkørsel på en grusvej, der gav masser af buler. Hverken Sebastian eller Anders kom noget til, kun lidt blå mærker.

2014-sæsonen er fastlagt for mig. Den kommer til at byde på en masse sprint. Den er en form for rally, der passer perfekt til mig, med hygge i højsædet. Om Sebastian kommer til start er desværre meget tvivlsomt. Han skal jo også lige have tid til at sunde sig efter sit uheld.

Til sidst skal der lyde en stor tak til Sebastian Aagaard, Anders Hartwig, Winnie Poulsen, Helene Lantz og ikke mindst Gammelnok for at humøret altid er i top.

Vi ses derude i 2014.

Jonas Aagaard – Aagaard Rallyteam.