Klubbens sponsorer

Nicolai Sylvest skriver kontrakt med Team Zakspeed

Nicolai Sylvest har indgået aftale med det tyske Team Zakspeed om at køre i en af teamets to nye Mercedes-Benz AMG GT3-biler, som man indsætter i den store ADAC GT Masters Series. Det er en international GT-serie med mere end 30 biler til start, som skal køres over hele syv afdelinger med to løb i hver weekend, og de køres på fem af de største baner i Tyskland, heriblandt Formel 1-baner som Hockenheim og Nurburgring. Herudover er der også løb på den østrigske Formel 1-bane Red Bull Ring samt Zandvoort-banen i Holland.

”Det bliver dejligt igen at skulle køre for teamet,” fortæller den 19-årige racerkører fra Jægerspris. ”Jeg havde en række starter for Team Zakspeed i deres Mercedes AMG GT3 sidste år, men jeg kørte ikke en fuld sæson. Det kommer jeg heldigvis til at gøre i år.”

Kontrakten blev sikret af det unge Team Danmark-talents flotte resultaler fra sidste sæson, hvor han lidt inde i sæsonen blev kontaktet af netop Team Zakspeed om at køre et løb, da man pludselig manglede en kører. Resultatet blev, at Nicolai Sylvest kørte hele den resterende sæson for teamet i ADAC GT Masters med to podieplaceringer til følge og to førstepladser i juniormesterskabet. Det var bl.a. nogle af disse resultater, som gjorde, at teamet ville tegne en kontrakt med ham om en fuld 2017-sæson.

”Lige som sidste år skal jeg igen køre med den 20-årige svensk-schweiziske kører Nikolaj Rogivue,” siger Nicolai Sylvest. ”Det bliver en supergod kørersammensætning, som gerne skulle give flere podieplaceringer samt muligheden for at slutte i toppen af både juniormesterskabet og det samlede mesterskab.”

Team Zakspeed er et superprofessionelt team, som har støtte direkte fra Mercedes AMG, så hvis formkurven forsætter med at stige som hidtil, skulle det gerne blive muligt for Nicolai Sylvest at realisere sit mål om at gøre motorsporten til sit levebrød. Kontrakten er i hvert fald et stort skridt i den rigtige retning.

Nicolai Sylvests 2017-sæson starter den 28.-30. april på Motorsport Arena Oschersleben, som ligger mellem Hannover og Berlin.

Jesper Sylvest.