Klubbens sponsorer

Glade oprykkere

Årets første afdeling af DM / JFM i orienteringsløb, Circle K-løbet, blev afviklet lørdag den 25. marts. Løbet var lavet af Bernd Thrysøe i vanlig flot stil.

Der mødte 43 forventningsfulde hold op til start i det smukke forårsvejr ved Circle K i Ulkær.

Løbet lagde flot ud med en smuk marguerit-transport-etape gennem Grejsdalen ud til restart i Jelling. Et smukt område, der bød på smalle veje, skarpe sving, store træer og åløb. Heldigt det ikke var vinter.

Som oprykkere havde vi en optimistisk forventning om at komme i top 10, men den mere realistiske forventning var at undgå sidstepladsen i A-klassen.

Selve løbet bød på gode udfordringer med fede finter i et godt terræn med et skønt vejr. Med masser af stedfæstninger og mange gode private tilladelser. På ruten mødte vi kun cirka 50 meter muddervej, hvilket var super dejligt ovenpå løbet om mandagen. Under løbet går det super godt fremad, uden at man opdager alle de fejl, man trods alt hiver med hjem.

Det helt store tidsforbrug kom heller ikke i spil. Hvilket gør, at man alle sammen er i mål omkring spisetid, så der er mulighed for at få hyggesnakket med de øvrige deltagere.

Desværre gik der denne gang ged i beregningerne. Oveni kom der tre protester der skulle afgøres før beregningerne kunne komme på plads for M, A og B. Så det endelige resultat kom først dagen efter, hvilket langt fra hører til normalen i Bernds løb. Hvor vi typisk har resultaterne kort efter, at vi er kommet i mål. Men da protester først skal afgøres og skrives, kan man jo ikke beregne resultatet før de forelægger.

Resultat bød på en kæmpeoverraskelse. Vi var ikke blot kommet i top ti, men stod til en ottendeplads i DM og en femteplads i JFM ud af 16 deltagere i A-klassen. Placeringer vi kan være ret stolte af som oprykkere.

Et super godt løb. Stor ros til Bernd og co, men skal vi komme med en enkelt bemærkning, der ikke er så rosende endda, så er samlingsstedet dog lidt for trangt.

Vi glæder os til at træne videre med alle de nye udfordringer, som klasse A byder på.

Renee Nielsen.