Klubbens sponsorer

Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard kom frem i feltet

Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard viste god fart og styrke, da de og det øvrige HM Racing deltog i årets GP Danmark på FDM Jyllandsringen. Nicholai Eberhard blev noteret for en niendeplads som bedste resultat, mens Martin V. Jensen kunne fremvise to ottendepladser. Men alle resultater blev scoret, efter at kørerne havde avanceret heftigt op gennem feltet.

Det gjaldt ikke mindst Martin V. Jensen. Han fik frataget alle sine tider, fordi han havde kørt for hurtigt gennem pitten under tidtagningen og dermed skulle han starte som nummer 23 og sidst.

2015-Bane-DTC-Jensen-Martin-09

”Det kunne kun gå en vej,” siger han. ”Fra det udgangspunkt, jeg havde fra at starte allersidst, og de pladser, jeg endte med at tage, ja, det kan jeg kun være tilfreds med.”

I første løb kørte han fra 23. til 11. pladsen. I det næste rykkede han fra ellevte- til niendepladsen, mens han sluttede finalen som nummer otte.

”Vi havde fundet en god speed i bilen til trods for de generatorproblemer, som vi havde. Vi har fundet en god speed og jeg fik lavet 10-12 overhalinger. Der var nogle, som udgik, men der var også mange, som jeg overhalede,” siger Martin V. Jensen. ”I finalen var jeg i en kø, hvor de andre lå og boksede med hinanden. Det ville jeg ikke være en del af, så alt i alt var det en okay weekend.”

2015-Bane-DTC-Eberhard-Nicholai-07

Nicholai Eberhard fik også leveret en masse overhalinger. Det var i finalen, hvor han startede sidst, for i det forudgående kvalifikationsheat valgte han at stoppe før tid.

”Jeg blev ramt på siden, og så begyndte lampen for olietryksmåleren at lyse og jeg turde ikke køre videre,” fortæller han. ”Det viste sig, at ved sammenstødet var et stik til en føler på olietryksmåleren røget af, og det fik lampen til at lyse. Jeg kunne godt have fortsat, men det var bedre at stoppe end at risikere noget, hvor jeg var endt med at smadre en motor.”

Det lykkedes ham at køre sig frem fra en startplacering i de bageste rækker til et slutresultat som nummer 11 i finalen.

”Jeg kom op gennem feltet, men det var ikke det bedste løb for mig,” siger Nicholai Eberhard. ”Sådan er det nogle gange. Nogle gange går det godt og andre gange går det skidt. Den løbsweekend må vi rive ud af kalenderen og håbe på, at det bliver bedre næste gang.”

Næste gang for HM Racing, Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard bliver syvende afdeling af DTC-mesterskabet, som køres den 13. september på Rudskogen Motorsenter i Norge.

Ole Eberhard.