Klubbens sponsorer

Kort løbsweekend for Nicolai Sylvest

Det blev ikke til en eneste omgang for Nicolai Sylvest, da han stillede op i sjette afdeling af ADAC GT Master-serien. Omstændigheder som det 19 årige unge team Danmark talent ikke selv var herre over, betød at han ikke fik en eneste løbsomgang i de to løb, der blev kørt på den legendariske Zandvoort-bane i Holland.

2016-Bane-GT-Sylvest-Nicolai-09

”I lørdagens løb kom min makker Nikolaj Rovigue og jeg slet ikke til start,” fortæller Nicolai Sylvest, der atter var med i AMG Team Zakspeeds line-up. Dette team indsætter også endnu en Mercedes-AMG GT3 med Sebastian Asch og Luca Ludwig som vandt serien sidste år og som gennem hele sæsonen har kæmpet om at slutte i top 3 i mesterskabet.

”Desværre var Sebastian og Luca uheldige under tidtagningen, hvor deres bil blev slemt skadet. Tiden var presset, og den eneste mulighed for, at de kunne komme ud at køre i lørdagens løb var, at der blev taget dele fra vores bil, så vi ikke kunne komme ud at køre,” siger Nicolai Sylvest. ”Det var ærgerligt, men sådan er det bare. Det er teamet, der tæller.”

Til søndagens løb var der ankommet nye reservedele til Zandvoort, så Nicolai Sylvest og Nikolaj Rovigues bil kunne starte i det andet løb. Det blev desværre til en kort fornøjelse, for efter fem omgange skred Nikolaj Rovigue af banen, ramte autoværnet og beskadigede bilen så meget, at Nicolai Sylvest ikke kom på banen.

2016-Bane-GT-Sylvest-Nicolai-08

”Det var selvfølgelig surt,” siger Nicolai Sylvest, ”specielt når vi nu var på en bane, som jeg kendte godt fra min tid i Formel Ford og i år med GT3 bilen sammen med Massive Motorsport hvor jeg kom på podiet begge gange , og forud før dette løb var jeg igen med helt fremme i træningerne så derfor var forventningerne inden løbet igen positive .”

Nu gælder det om at koncentrere sig om at slutte sidste løb i ADAC GT Master series af med maner, løbet køres i weekenden 1.-2. oktober på Hockenheimring i Tyskland, en bane som Nicolai ligeledes i 2014 at komme på podiet i den tyske Formel 3-serie. Teamets plan er også, at Nicolai Sylvest får en test på samme bane inden løbet.

Tekst: Jesper Sylvest.

Foto: ADAC, Axel Weichert.