Klubbens sponsorer

Kevin Verner havde håbet på mere

Efter en sejr og en hurtigste omgangstid under kvalifikationen ved Padborg Night Race gik det ikke helt så godt på Ring Djursland i weekenden. Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner kunne ikke rigtig finde formen.

Kvalifikationen gik egentlig fornuftigt, men ikke tilfredsstillende. Banen føltes glat og bilen ville ikke rigtig lystre. Det var også supertætte tider, der blev sat under kvalifikationen, og Kevin Verner kørte en plads som nummer seks hjem, hvilket var rimelig OK i forhold til andre konkurrenter.

Kvalifikationen gav en startplacering som nummer tre til første løb. Kort efter starten stod det klart. Kevin Verner kunne ikke helt følge med nummer et og to i løbet. Dog var han heller ikke presset bagfra, så han kørte lidt sit eget løb og sluttede som nummer tre.

Weekendens andet løb blev lidt mere spændende! Kevin Verner startede som nummer seks og havnede midt i en klump af biler. Her blev der skiftet placeringer nogle gange, men efter lidt hård kamp sluttede Kevin Verner som han startede, som nummer seks.

I løbet af weekenden havde ARTS-teamet løbende arbejdet med bilens setup, men der var ikke rigtig noget, der virkede. Bilen føltes nervøs og ville ikke rigtig det som Kevin ville have den til at gøre. Til finaleløbet startede Kevin som nummer fem men han får ikke den bedste start. Han må vige pladsen for et par konkurrenter og slutter på en plads som nummer syv.

”Vi havde bilen sat op fuldstændigt som sidste gang, vi var på Ring Djursland. I weekenden følte jeg bare ikke, at vi havde nogen fart i bilen. Selv om vi arbejdede med bilens setup hele weekenden, er det jo tydeligt, at vi ikke fandt en løsning,” fortalte Kevin Verner efter weekenden.

AAS’eren ligger efter weekenden nummer fire i mesterskabet. Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner bruger den første sæson i klassen som et læreår. Da teamet startede i DST-klassen ved sæsonens start, var planen at holde sig i top otte, så at ligge nummer fire i mesterskabet det første år er stadig rigtigt flot.

Autoforum Racing Team Silkeborg.