Klubbens sponsorer

Ib Kragh: ”Vi har haft travlt”

Da tredje afdeling af Danmarksmesterskabet i rally nåede sin afslutning i Slagelse for halvanden uge siden, tvivlede Ib Kragh meget på, at han ville kunne deltage i fjerde afdeling, som køres nu på lørdag i Roskilde. Hans Citroën DS3 R5 var nemlig hårdt medtaget.

”Jeg havde ikke troet, at bilen ville blive klar på så kort tid, da vi holdt med bagenden inde i træet på kasernen i Slagelse,” siger han. ”Men det er dejligt at have et godt og stort bagland, når nu jeg kvajer mig på rallyprøverne. Så træder de til, hjælper og genopbygger bilen. Det eneste, vi lige nu mangler, er bare at spore den…”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da den sorte og røde Citroën DS3 R5 fik smadret bagenden, stod det klart, at der skulle ydes en ekstraordinær indsats for at gøre den klar igen.

”Søndag morgen efter løbet i Slagelse kom min servicemand Kasper, min bror Ole, min fætter Lars og hans søn Christian, og så gik vi ellers i gang med at skille bilen ad,” fortæller Ib Kragh. ”Senere samme dag transporterede vi bilen til Verner Boiskov, som mandag morgen gik i gang med at rette den op. Samtidig fik min bror Ole bestilt stumper hos Citroën i Frankrig og andre steder, så de ankom til værkstedet tirsdag.”

”Sent torsdag kunne jeg hente bilen hos Verner Boiskov, og så blev den afleveret hos Rødekro Autolakering, der i løbet af fredagen sørgede for at male alle de nye karrosseridele. Så var vi klar til at bruge weekenden på at skrue den sammen igen. Heldigvis var det ikke vitale dele, det var gået ud over, men uden vores team og vores bagland ville Freddy og jeg ikke være kommet til start i Rally Roskilde i weekenden.”

Lørdagens løb er fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet, og i forhold til de to foregående DM-afdelinger er det et meget kompakt løb i et område, der er velkendt for rallyfolket.

“Det bliver et lidt anderledes løb end dem, vi lige har kørt,” siger Ib Kragh. ”Ved Roskilde skal vi køre prøver, vi har kørt før, men vi kører dem denne gang i modsat retning, så det bliver nyt for os alle sammen.”

”Der er syv biler i vores klasse, men selv om Kenneth Madsen ikke starter i vores klasse, bliver han nok den største udfordring, for han plejer at være en hård nyser. Men Freddy og jeg vil gøre alt, hvad vi kan, for at udbygge vores føring i Danmarksmesterskabet.”

IK Rally Racing