Klubbens sponsorer

Jan Jønck på jagt efter revanche

Formel Ford-feltet afvikler i den kommende weekend sæsonens femte DM-afdeling på Ring Djursland på Jyllands næsetip. Banen har allerede været på kalenderen én gang i år, men ved den lejlighed blev det ikke den bedste oplevelse for Jan Jønck. Det er han fast besluttet på at lave om på i den kommende weekend.

I slutningen af maj fik Jan Jønck hurtigt kørt sig ind på banen og var egentlig ganske fortrøstningsfuld forud for weekendens tre heats, men desværre blev han ramt af det ene uheld efter det andet. Weekendens udbytte blev derfor blot en enkelt fjerdeplads og to DNF – og det resultat er han meget opsat på at forbedre i den kommende weekend.

2014-Bane-FF-Joenck-11

”Resultaterne fra vores første besøg på Ring Djursland pynter ikke på mesterskabsstillingen. Det var super ærgerligt, for jeg synes faktisk, at jeg ret hurtigt fik krammet på banen,” siger Jan Jønck. ”Desværre blev jeg ramt af flere forskellige tekniske defekter, og det udviklede sig til lidt af en mareridtsweekend. Det skal der laves om på nu, og jeg føler mig overbevist om, at vi har momentet til det.”

Siden den ærgerlige weekend i anden afdeling af mesterskabet har Jan været inde i en rigtig god stime, godt hjulpet på vej af en racer, der bliver bedre og bedre. De seks heats, som er afviklet i den mellemliggende periode har budt på tre sejre og to andenpladser, og det betyder, at Jan pt. indtager den samlede andenplads i kampen om mesterskabet. ”De to seneste afdelinger er forløbet rigtig godt. Bilen er bare blevet bedre og bedre, og efterhånden ved jeg præcist, hvor jeg har den henne. RS Competition har ydet en kæmpe indsats med at optimere raceren, og min tro på mig selv og mit team er bare blevet større og større,” supplerer Jan Jønck, der har en reel chance i kampen om mesterskabet og er fast besluttet på, at der skal masser af point på kontoen i den kommende weekend.

”Nu kender jeg banen og ved, hvad der venter os. Jeg synes ikke, banen er helt så svær, som mange gerne vil gøre den til, og med vores nuværende form er jeg sikker på, at vi godt kan kæmpe med i den sjove del af feltet. Der er ingen tvivl om, at Ring Djursland stadig er en ordentlig mundfuld, og der venter mig helst sikkert en stor udfordring, men jeg går ind til weekenden med oprejst pande, og jeg tror på, at vi godt kan være med.”

Jørn Dalgaard.