Klubbens sponsorer

Super Pole er målsætningen for HM Racings unge duo

Målsætningen er klar for HM Racings to unge kørere, når årets fjerde afdeling af Auto-G DTC-serien i weekenden skal køres på Ring Djursland. For både Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen gælder det om at komme blandt de ti hurtigste, som skal kæmpe om de bedste startplaceringer i Super Pole-konkurrencen.

”Jeg går stærkt efter at komme med i Super Pole, for det kunne være fedt. Og hvis det hele forløber uden problemer, og vi kan få bilen til at køre rigtigt, så tror jeg også, at det vil være muligt,” siger Martin V. Jensen, mens Nicholai Eberhard tilføjer: ”Hvis tingene holder, så tror jeg, at vi kan komme med i Super Pole.”

2014-Bane-DTC-Jensen-Martin-03

Netop Super Pole-konkurrencen og den tidtagning, som går forud for, bliver denne gang ekstra vigtig.

”Tidtagningen kommer måske til at spille en lige så stor rolle som ved Classic Race Aarhus, for der er meget få steder at overhale på Ring Djursland,” vurderer Nicholai Eberhard. ”Banen er ikke særlig stor, og man kan godt frygte, at man kommer til at køre som perler på en snor i løbene, så derfor vil tidtagningen være vigtig.”

”Jeg har kørt et løb på banen i min Polo sidste år,” siger Martin V. Jensen. ”Der er kommet helt ny asfalt på banen i løbet af sommerpausen, så vi er lidt på bar bund, men det er vi jo alle sammen. Jeg glæder mig, og det skal nok gå den rigtige vej. Ved sidste DTC-afdeling var vi på udebane, da vi kørte i Norge, men nu er nordmændene på udebane, så det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at forløbe.”

En kvalifikation til Super Pole og dermed en startplacering i den forreste del af feltet vil være første mål på vejen mod et større resultat for Hinnerup-duoen.

”Kan jeg komme i top 10, så er jeg tilfreds, men kan jeg komme endnu længere frem, vil jeg være meget glad,” siger Martin V. Jensen. ”Vi prøver hele tiden at arbejde med bilen. Vi er nye i gamet, og der er meget at lære, men vi synes også, at det hele tiden går den rigtige vej.”

2014-Bane-DTC-Eberhard-09

”En klar målsætning for weekenden er, at den skal gennemføres uden nogen form for skader og buler, og jeg vil gøre alt for, at jeg kan komme i top 10 eller 8 i de to første heats, for så har man har en god chance for finalen og skal ikke starte bagest,” lyder det fra Nicholai Eberhard. ”Bilerne er gået grundigt igennem, så det mekaniske kan holde. Så er det bare et spørgsmål om, hvorvidt chaufføren kan gennemføre uden buler.”

HM Racing.