Klubbens sponsorer

Ib Kraghs mesterskabsføring svandt ind

Der blev gjort indhug i Ib Kragh og Mie Petersens mesterskabsføring, da årets femte og næstsidste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally lørdag blev kørt nord for Horsens. Fra at have et forspring på ti point blev det nu reduceret til fire point, da holdets værste rivaler – Christian Jensen og Freddy Pedersen – vandt løbet.

2015-Rally-Kragh-21

”Jeg ville gerne have stået øverst i dag – men det skulle have været tørvejr, for Christian er rigtig god i regnvejr,” siger Ib Kragh. ”Om han så tager lidt flere chancer, ved jeg ikke. Han tænker måske ikke så meget over det, for det er jo ikke ham, som skal hjem for at rette bilen op, men hans mekaniker. Der var mange, som kørte af, så der har været bud efter bilerne.”

Ib Kragh kom tidligt bagud i løbet. 5-10 sekunder blev der sat til på hver af løbets tre første hastighedsprøver, og det minus var det ikke muligt at indhente.

”Fra start var der ikke megen varme i mine fordæk, mens bagdækkene var fine. Og det blev ikke bedre af, at vi stort set måtte holde og vente i lang tid før starten på hver eneste prøve, fordi der var nogen, som var kørt af,” fortæller Ib Kragh.

”Ved servicepausen stillede vi en lille smule om på undervognen, og så skar vi noget mere mønster i vores Yokohama-dæk, og så havde jeg pludselig bedre føling med bilen på anden gennemkørsel. Ved den første gennemkørsel var det et helvede at komme rundt, for hver gang man tænkte på at skulle bremse, så låste den måske ikke, men jeg havde bare ikke den føling med bilen, som jeg gerne ville have haft. Og så kan man ikke køre stærkt. Jeg kan i hvert fald ikke, og jeg skulle ikke smadre noget, for der er kun 14 dage til finalen.”

Finalen køres i den sidste weekend af oktober. Det bliver lidt af et knald-eller-fald løb i kampen mod Christian Jensen.

”Groft sagt er det den af os to, som vinder løbet, der også tager mesterskabet, så det gælder bare om at være hurtig og bedst,” slutter Ib Kragh.

IK Rally Racing.