Klubbens sponsorer

Dagli’Brugsen Lime-løbet skal afgøre årets mesterskaber

Aarhus Automobil Sport skal for tredje gang være arrangør af en afdeling af FDM DASU Classic – den landsdækkende turnering for pålidelighedsløb for historiske biler – og denne gang er den store østjyske klub blev tildelt æren med at være arrangør af finalen.

”Dagli’Brugsen Lime-løbet køres lørdag den 24. oktober, og det bliver på mange måder et spændende løb,” fortæller Hans Ole Nielsen, som er løbsleder for løbet.

2015-Historisk-HP-01

”Selve løbet kommer nemlig til at byde på mange sportslige udfordringer for deltagerne, men derudover skal Dagli’Brugsen Lime-løbet også afgøre årets mesterskaber i Expert-, Sport- og Touring-klasserne.”

Dagli’Brugsen Lime-løbet kommer til at foregår på de djurslandske veje med afstikkere ind mod den østjyske E45-motorvej, og starten vil meget naturligt ske fra Dagli’Brugsen Lime i landsbyen af samme navn.

2015-Historisk-HP-DagliBrugsen-Lime-01

”Lørdag morgen klokken 8.30 er der teknisk kontrol for den første bil, som blive sendt afsted fra parkeringspladsen foran butikken klokken 10.00,” forklarer Hans Ole Nielsen. ”Deltagerne bliver herefter sendt ud på en 200 kilometer lang rute, og sidst på eftermiddagen når de frem til målet, som bliver Hvilsager Forsamlingshus.”

Dagli’Brugsen Lime-løbet er åbent for klassiske biler indregistreret første gang 31. december 1985 eller tidligere, som kan deltage i de tre klasser Expert, Sport og Touring, men der er også såvel en begynderklasse som en åben klasse, hvor også moderne køretøjer kan deltage.

Praktiske informationer omkring løbet kan findes på www.bilsport.dk, mens tilmelding foregår på www.osport.dk.