Klubbens sponsorer

Hellere point end tider

Til dobbeltløbet på Padborg Park sidste gang teamet var på banen, satte Kevin Verner den hurtigste omgangstid i halvdelen af de seks løb, der blev kørt. I sæsonens sidste weekend bliver det en anden kombination, der er på spil. Det skal handle om point og podiepladser.

Det er dog ikke omgangstider, den unge Kevin kæmper efter i weekenden, det er point og podiepladser. Selv om Kevin Vverner stadig er med i toppen af mesterskabet efter sidste udflugt til Padborg Park, så blev det ikke til en tur i top tre.

2015-Bane-Legend-Verner-Kevin-04

I weekenden får Kevin dog lidt forstærkning. Autoforum Racing Team Silkeborg får besøg af lige omkring 40 gæster. Det er sponsorer og venner, som kommer til Padborg Park for at støtte den unge racerkører, og det giver lidt ekstra selvtillid.

”Jeg har hele sæsonen været super glad for den støtte, jeg har fået. Og det er rigtigt dejligt, at der kommer så mange og hepper på mig. Jeg vil selvfølgelig give den lidt ekstra gas, men stadig holde vores teams strategi” fortæller Kevin Verner.

Ved det sidste løb Kevin Verner, kørte på den flade bane, havde Kevin føringen. To omgange før mål knækkede der en drivaksel og det kostede lidt point, men i denne weekend er bilen igen klar, og Kevin Verner er tændt på at kæmpe for både point og en god plads i mesterskabet.

Autoforum Racing Team Silkeborg.