Klubbens sponsorer

Frederik Nymark vil fortsætte succesen i weekenden

Sidste gang Frederik Nymark og Nymark Racing var på Padborg Park, gik det godt. Det blev til en sejr og en podieplacering i finaleløbet. Banen er den samme og denne gang bliver der kørt i dagslys, men Frederik Nymark satser på den samme succes. Han er i øjeblikket nummer fire i mesterskabet. Der er dog ikke noget som er helt afgjort endnu, udover at Michael Outzen med stor sikkerhed løber med mesterskabet.

2015-Bane-Supertourisme-Nymark-15

Men inden der skal kæmpes om pladser og point i Danish Supertourisme Turbo om søndagen, skal den unge Frederik Nymark faktisk hjælpe Team Dansk Leasing om lørdagen i DEC-løbet. Team Dansk Leasing har de sidste sæsoner deltaget med deres fine lille Peugeot 106. Den bliver normalt kørt at Rasmus Pedersen og Henrik Thomsen. Denne weekend har Henrik Thomsen fra Jysk Bilsalg nogle forpligtigelser, han ikke kan løbe fra, og derfor har teamet henvendt sig til Frederik Nymark for lidt hjælp.

Da Frederik Nymark har erfaring fra både danske og internationale langdistanceløb, var det naturligt at spørge ham om han kunne hjælpe teamet. Rasmus Pedersen har nemlig en tredjeplads at kæmpe for i årets mesterskab.

Om søndagen skal Frederik så igen køre om en mesterskabsplacering – sin egen. I Supertourisme-mesterskabet er der kun 34 point mellem nummer to, tre og fire. Da man kan smide point væk fra de tre dårligste løb, er intet afgjort. Man skal også kigge mod himlen i denne weekend. Serien har været heldig i hele sæsonen og stort set undgået regn. Alle teams har seks sæt tørvejrs dæk til en hel sæson, men i denne weekend er der udsigt til lidt regn på løbsdagen.

Der er ikke er restriktioner på regnvejrs dæk, og det kan få en betydning. Kommer der ikke regn i alle løb, kan det også få en betydning, for hvem har passet bedst på de seks sæt tørvejrsdæk, de har til rådighed.

”Det bliver en spændende weekend, og vi glæder os meget til sæsonens sidste løb,” fortæller Linda Nymark, mor til Frederik Nymark. Hun forsætter med at fortælle, at deres sæson først er helt slut når teamet har holdt en lille sponsorfest i november, hvor de blandt andet vil fortælle at de forsætter i serien i næste sæson.

Nymark Racing.