Klubbens sponsorer

Velkendt asfalt for Pilgaard

Der kommer endelig en velkendt asfalt under hjulene for Casper Pilgaard, når sæsonens tredje afdeling af MASCOT DTC køres i den kommende weekend. AAS’eren fra Ryomgård skal køre på FDM Jyllandsringen, som han har et særdeles godt forhold til fra formelbilstiden. Her blev der kørt adskillige pokaler hjem på netop den bane.

Selvom han kun lige er startet i DTC serien i år, er de første pokaler allerede kommet i hus. Ved begge løb, er han sluttet som den bedste kører i rookie-klassementet, hvorved han også fører rookiemesterskabet. Aktuelt er han femmer i det generelle mesterskab efter eminent kørsel mellem de smalle betonklodser ved Classic Race Aarhus for små tre uger siden. Kun en påkørsel fra en konkurrent gjorde, at han missede nogle få potentielle mesterskabspoint.

Den sølvgrå Mercedes-lignende V8-racer med startnummer 15 på sideruden har allerede haft en testdag på FDM Jyllandsringen tidligere på året, så derfor føler Casper Pilgaard sig godt rustet til weekenden.

Der kommer dog en lille tvist på løbsweekenden. Ligesom i Aarhus, skal der køres 8 kvalifikationsheat og en finale – men det bliver ikke den samme bane at de 9 kørsler skal foregå på.

Løbsledelsen har nemlig valgt at bruge det gamle banelayout af FDM Jyllandsringen, hvor kørerne får et langt venstresving som opløbssving i stedet for at køre ud på det nye banestykke. Ikke siden finalen 2010 har denne version været i brug, så det bliver nyt for størstedelen af feltet, men det gør også, at publikum kan følge bilerne hele vejen rundt på banen, når de otte kvalifikationsløb køres.

Derfor kommer den første træning og warmup til at foregå på den sædvanlige lange bane, mens den anden træning køres på den korte version.

TV2 Sport og TV2 Play sender tre timer fra FDM Jyllandsringen denne weekend, så både de første kvalifikationsløb, og de sidste samt finalen vises på live-tv.

Men racerløb skal helst opleves ude på racerbanerne, så kom hellere ud på FDM Jyllandsringen og oplev det på nærmeste hånd – og kig også gerne forbi teltet i paddock’en og se Casper Pilgaards DTC-racer helt tæt på.

Pilgaard Motorsport.