Klubbens sponsorer

Uheldige Morten Christensen

Morten Christensen stillede op til start til Sommerløbet på FDM Jyllandsringen i sin splinternye Peugeot 207, som han har gået og bygget op fra bunden af. Han havde kun testet én gang inden Sommerløbet, så det var en spændt Morten Christensen, der trillede ud til træning.

Han havde lidt problemer med opsætningen af bilen lørdag, og under første løb brændte katalysatoren sammen, så bilen ikke kunne trække på de sidste fire omgange.

”Jeg nåede med nød og næppe at holde konkurrenterne bag mig, og vi fik sat en ny på til søndagens race og justeret lidt mere på bilen. Jeg syntes, at det begyndte at ligne noget, da jeg havde kørt lidt i heat 2, hvor jeg stille og roligt fik kørt mig ind på de forankørende. Desværre mente Jesper Bentsen, at jeg skulle have et lille skub for enden af langsiden, og det satte mig godt og grundigt af ude i autoværnet,” siger Morten Christensen.

Nu venter der en del arbejde for Morten Christensen, inden bilen kan komme ud og køre igen.

Ghita T. Kristensen.