Klubbens sponsorer

Tungeste bil i feltet

Så er klubrally-sæsonen forbi, og det blev en sjov sæson med gode og udfordrende prøver.

Chris Jenner og jeg startede ud i en blå Honda Accord fra 1990, som vi kørte de første par løb med. Senere blev den blå Honda opgraderet til en sølvgrå Honda Accord fra 2004 med en 2,4 liters motor.

Vi var spændte på, hvordan det ville gå, når der skulle køres slalom omkring kegler og forcere forhindringer. Hondaen har jo trods alt en kampvægt på lige knap 1500 kilo, hvilket gjorde den til feltets største og tungeste bil trods sine 200 hk.

2013-Rally-Jenner-Kristensen-01

Næstsidste klubrally blev afholdt på DLG’s grund i Boulstrup lidt uden for Odder. Her fik vi prøvet den nye Honda af. Jeg skal lige love for, at dækkene skreg, når vi kom rundt i svingene/forhindringerne.

Da Chris havde været så uheldig at tage en eller to kegler i den første prøve, satte vi et vædemål i gang. Hvis han ramte nogle kegler, måtte han ikke få nogen øl weekenden efter. Det hjalp squ’, for han ramte ingen, så det er det der skal til!

Til det sidste klubrally havde vi igen et væddemål. Denne gang lød det på, at hvis han ramte kegler og ikke avancerede i klubrallymesterskabet, skulle han køre med en pink glimmer æggehjelm. Det var ikke noget, der huede Chris, så det var bare om at tage sig sammen for ikke at ramme nogen kegler.

Vi skulle køre et helt nyt sted inde i Odder ved DLG. Det var nok det mest udfordrende sted, vi har kørt i år. Der skulle laves u-vendinger samt køres lidt på grus. Ikke helt så fedt med grus, når det er en privatbil, man kører klubrally i, men alligevel er det godt at prøve noget nyt.

2013-Rally-Jenner-Kristensen-04

Da vi trillede i kø til den første prøve, prøvede vi en ny optakt til prøven. Der blev skruet op for Metallica og headbanget lidt, så vi kunne komme i den rigtige stemning.

Det gav pote, og vi ramte ikke en eneste kegle. Og vi kørte nogle okay tider, når man sammenlignede dem med de rigtige rallybiler, som er bygget til race. Så Chris Jenner kunne slippe denne omgang med at få en pink hjelm på til næste sæson. Meeen, det kunne have været sjovt, hvis han skulle have rendt rundt med den fine hjelm på.

Det har været nogle gode klubrallyer med godt race, og vi vil takke alle rallytosserne for denne sæson 2013.

Vi ses derude.

Chris Jenner & Ghita T. Kristensen.