Klubbens sponsorer

Sommerfugle i maven

Kevin Verner havde sin debut i Danish Supertourisme Turbo-klassen i denne weekend. Det gik noget bedre end forventet for hele Autoforum Racing Team Racing, som fik sommerfugle i maven, inden weekenden rigtig gik i gang. Kevin Verner havde trænet nogle dage i den nye bil. Han havde fået sat nogle rigtig gode tider, men træning er trods alt træning. ARTS-teamet brugte det bedste setup, man havde fundet frem til under de test, som var kørt i foråret.

”Jeg var forbavset over, at sådan en som Rossel kunne køre ud og sætte en tid på få omgange, der skal jeg vist øve mig lidt” fortalte Kevin Verner efter kvalifikationen. Resultatet blev en syvendebedste tid og da de otte bedste fra kvalifikationen bliver vendt til løbsstart, skulle han starte som nummer to i sit første løb i DST. ”Jeg havde set dem køre sidste år og tænkte, at jeg skulle have en helt ny bagende efter første løb, men bilen havde ikke en ridse,” fortæller Kevin Verner efter det første løb.

Kevin Verner holder dog sin andenplads i halvdelen af løbet, men så bliver der indsat en safetycar og feltet bliver samlet igen. Da løbet bliver givet fri igen, bliver der lidt tumult helt oppe foran, og Kevin Verner bliver overhalet af hele tre konkurrenter. En af konkurrenterne må udgå efter tumulten, og for enden af langsiden overhaler Kevin Verner uden om på langsiden og er tilbage på andenpladsen, hvor han slutter løbet.

Fredag aften havde ARTS teamet skiftet bilens turbolader. Den var blevet efterspændt efter første løb, men i andet løb mister bilen lidt ladetryk under løbet og Kevin Verner kæmper for af følge med feltet. Han taber dog nogle placeringer.

Efter løbet kan teamet se, at temperaturen stiger, når Kevin Verner kører tæt bag en anden bil og man justerer lidt på bilen. Weekendens sidste løb starter Kevin Verner fra en femteplads. Han holder blandt klassens erfarne drenge. Men han viser, at han er kommet for være med i DST-klassen. Selv om det var hans første løbsweekend i klassen, kan han slutte finaleløbet på en flot plads som nummer seks.

Til stor glæde for ARTS teamet slutter Kevin Verner weekenden som nummer fire i mesterskabet og det giver gode forventninger til løbet om fjorten dage på Ring Djursland.

Autoforum Racing Team Silkeborg.