Klubbens sponsorer

Sejr og for få point til Nymark

Sommerløbet på FDM Jyllandsringen gik ikke helt som håbet for den unge Frederik Nymark. Selv om han fik en sejr, fik han ikke helt de point han havde brug for i weekenden.

Weekenden startede rigtigt godt, da Frederik allerede i træningen viste, at han var klar til at samle point. Da træningen sluttede, var den unge Frederik over et sekund hurtigere end næstbedste bil på banen.

2013-Bane-Legend-Frederik-Nymark-05

Under træningen drillede den danske sommer med lidt regn og Frederik skulle lige omstille sig til den våde asfalt. Det betød at han kørte sjettehurtigste tid. Da man vender hele feltet til første løb var det lig med en startplacering som nummer femten.

At starte som nummer 15 er næsten bagest i feltet, men da de røde lamper slukkede og første løb gik i gang var det blevet tørvejr, så Frederik kunne give den gas som under træningen. En kamp op gennem feltet gav gevinst, og da der blev vinket med det ternede flag, var det Frederik Nymark der kørte først over stregen.

Andet løb startede godt, men allerede i første sving for enden af langsiden gik det galt. Frederik blev involveret i en episode med to andre konkurrenter, hvor den ene fik givet ham et puf, så han endte løbet i sandkassen.

2013-Bane-Legend-Frederik-Nymark-07

”Det er lidt noget øv, når man mister point fordi man bliver ramt og må udgå i et løb, men det kan jo ske for os alle sammen, så jeg må bare se fremad og bruge hovedet næste gang,” sagde Frederik Nymark om uheldet.

Startplaceringen i weekendens tredje og sidste løb er baseret på opnåede resultater fra de tidligere kørsler. På grund af uheldet i andet løb skulle den unge Nymark starte midt i feltet. Det blev en hård kamp op gennem feltet, og det var ikke nemt, men da han endelig kom fri af langsomt kørende konkurrenter var han nummer tre, men med for lang afstand op til de to forankørende, blev det ikke til mere.

Nymark Racing.