Klubbens sponsorer

Kurt Christensen 70 år

Tirsdag den 7. maj kan en af klubbens tidligere bestyrelsesmedlemmer og aktive deltagere fylde rundt. Det er Kurt Christensen, som bliver 70 år.

Det er mere end 40 år siden, at Kurt Christensen første gang var aktiv i Aarhus Automobil Sport. Således var han medlem af klubbens bestyrelse i perioden fra 1971 til 1973, hvor han i øvrigt fungerede som kasserer.

2005-Kurt-Christensen-02Men Kurt Christensen var også selv aktiv – dels indenfor isbaneløb, dels indenfor rallysporten. Her var han således co-driver for Oluf Raldorf i dennes BMW 2002, og det var faktisk selvsamme Oluf Raldorf, som indirekte var årsag til, at Kurt Christensen forlod klubben. Oluf Raldorf headhuntede nemlig Kurt Christensen til et job i først Horsens og siden København.

Men en augustdag i 2005 dukkede Kurt Christensen så op ved en træningsdag på FDM Jyllandsringen, og han blev omgående medlem igen. Men det stoppede ikke der. Han blev – igen – headhuntet, denne gang til arbejdet med at udforme klubbladet og siden vedligeholdelse af hjemmesiden. Han fotograferede og skrev, alt imens han også blev hjælper på FDM Jyllandsringen, ligesom han i 2005 fik opgaven som revisor – en post, han har bestredet lige siden.

Da Aarhus Automobil Sport i 2007 fyldte 50 år, var Kurt Christensen en af ankermændene om at markere dette jubilæum. Med 3-4 dages mellemrum publicerede han på hjemmesiden et flashback på et par sider om et givet år i klubbens historie, og da jubilæet så skulle fejres i november 2007, var det blevet til en flot jubilæumsbog.

Fra klubbens side ønsker vi Kurt Christensen tillykke med den runde dag.

Tekst: Hans Jørgen Andersen.

Foto: Bjarne Andersen.