Klubbens sponsorer

Kamilla Nielsen og Henrik Vestergaard i BCA Mini Rally

Lørdag den 4. maj var vi i kamp igen, Kamilla Nielsen, Golfen og jeg. Denne gang var det i forbindelse med JFM og minirally-syd-tuneringen.

Dette var ganske enkelt nogle af de bedste prøver, man kan finde i Jylland. Fire styk, som nemt lever op til de fantastiske fynske prøver.

2013-Rally-Vestergaard-Nielsen-02

Igen var vi alle tre fejlfri. Det virker nu godt, vores samarbejde. Jeg gør, som Kamilla siger, og Golfen som jeg beder den om, og så kommer der fornuftige tider. Vi er nok ikke de hurtigste, men uden fejl så kommer resultatet. Denne gang måtte serviceteamet lige stramme lidt skruer på Golfen lidt, men ellers var det, som det plejer for dem: kun arbejde med benzinpåfyldning.

Resultatet blev en tredjeplads i klassen efter Jacob Jensens nye Peugeot 208 og med Jesper Bisteds Suzuki Swift som klassevinder og nummer 15 generelt.

Min næste opgave kommer allerede på lørdag, hvor jeg skal i højresædet igen og helst skulle hjælpe Søren Andersen og Astraen til en klassesejr i DM 2 Juelsminde. Kamilla og jeg skal køre rallysprint for Rygmarvsbrokforeningen i Horsens den 18. maj.

Henrik Vestergaard