Klubbens sponsorer

Kim Lunds mekanikerne var spændt for

For Kim Lund og Madbull Racing var der mere action i pitten end på banen, da TCR Denmark afviklede første afdeling af årets mesterskab på Ring Djursland. Tekniske udfordringer og påkørsler satte mekanikerne i arbejde.

Med en nyere brugt motor monteret og bilen gennemgået fra A-Z havde forventningen ikke været, at der allerede i årets første tidtagning skulle være problemer med teamets Seat Léon Cupra. En defekt dysebro betød dog, at der ikke var fuld power i motoren – og det gav udslag i resultatet, hvor Kim Lund sluttede som 16. hurtigst.

Mekanikerne fik hentet og monteret en ny dysebro inden søndagens første løb, og det var en veloplagt racerkører, som kom godt fra start – lige indtil en bil holdt stille foran:

”Jeg fik en rigtig god start, men det næste som skete var, at der holdt en bil stille foran mig. Jeg trak til højre så godt, jeg kunne, men jeg ramte bagerste hjørne på hans bil og fik en lille flyvetur. Det ødelagde styretøjet og hjulophæng fuldstændigt, så der sluttede løbet egentlig for mig,” fortæller Kim Lund, der endnu en gang kunne sætte mekanikerne på arbejde.

Endnu en gang lykkedes det de hårdtarbejdende og lettere svedige mekanikere at få samlet bilen og gjort den køreklar, og fra bagerste startplacering kunne Kim Lund køre sig frem til 15. pladsen i feltet.

”Det var et ret fint heat, synes jeg. Der var god fart i bilen, og jeg fik kæmpet mig fremad i feltet. At starte bagerst er hårdt arbejde, men det er sjovt, for der skal kæmpes konstant,” fortæller han.

I finaleheatet lavede Kim Lund endnu en stærk start og gik på den første omgang fra 17. til 12. pladsen, og her fortsatte han med at søge opad. Det gik lige indtil ellevte omgang, hvor en trækaksel knækkede og Kim Lund kunne trække tilbage til pitten for at holde tidlig fyraften.

”Det har været en lidt hård weekend, hvor vores mekanikere har kæmpet hårdere og længere, end jeg har. Lige så taknemmelig, jeg er for, at de knokler for, at vi kan komme på banen, er jeg træt af, at vi røg ud på tekniske problemer. Der er lidt hjemmearbejde foran os, inden vi kører på Jyllandsringen om en måned, for der skal vi tilbage for fuld skrue,” lover Kim Lund.

Madbull Racing