Klubbens sponsorer

Sejr til Frederik Nymark

Nymark Racing satser på en sæson som i år går deres vej. Med to stærke kørere – Frederik Nymark og Mikkel Mac – samt et upcoming talent – Christoffer Christensen – var der inden løbsweekenden på Ring Djursland lagt op til en god raceweekend, men det skulle vise sig at blive en weekend med både op og nedture.

Til weekendens tredje løb startede Frederik Nymark fra pole position, men da starten gik, lavede en konkurrent en kæmpe tyvstart. Da den slags bliver straffet, holdt Frederik Nymark sin føring i løbet, mens teamkammeraten Mikkel Mac blev påkørt hårdt bagfra af en konkurrent, så han måtte udgå.

Foran i feltet blev Frederik Nymark også presset af en konkurrent. Efter Mikkel Macs uheld havde der været en safety car-periode, og da den sluttede, havde Frederik Nymark lidt svært ved at holde varme i sine dæk, men det lykkes ham at køre en sejr hjem og vinde løb 3.

”Det var en god sejr og jeg er glad, men jeg ville have været rigtig glad, hvis Mikkel havde stået på podiet sammen med mig,” fortæller Frederik Nymark lige efter løbet.

Frederik Nymark deler i år bil med Christoffer Christensen, men i de sidste løb var denne uheldig, da han kom udenfor det normale baneområde og ramte en af Ring Djurslands glatbaner. Christoffer Christensen blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen.

Nymark Racing.