Klubbens sponsorer

Jonna Helene Tvermose 70 år

Mandag den 18. maj fylder Jonna Helene Tvermose 70 år. Hun kom ind i klubben i 2006, hvor hun i starten af året havde mødt Torben Lund ved et introduktionsmøde på Palsgaard Sommerspil. Torben skulle medvirke i musicalen ”Jesus Christ Superstar”, Jonna var hjælper ved Palsgaard som syerske og sminkør. Til daglig arbejdede Jonna som socialrådgiver ved Vejle Kommune og boede i Vejle.

Hendes første møde med en racerbane var i maj 2006. Der var løb på Padborg Park, men søndag skulle hendes første barnebarn døbes, og Torben var inviteret med til barnedåben. Tidtagningen blev søndag i Torbens fravær styret af Jes Hebsgaard. Tidtagningsudstyret skulle dog hentes i Padborg sidst på eftermiddagen, og Jonna fulgte med i festtøjet og blev efter ankomsten til Padborg sat ned i en af banens Lotus-sportsvogne (på passagersædet), hvorefter Torben gav hende et par omgange på banen. Efter den oplevelse bestemte hun sig for, at skulle hun være med fremover, så skulle det nok være oppe i dommertårnet. Siden den gang har hun været med som hjælper på tidtagerholdet ved de fleste løbsweekender.

Efter at Jonna på den måde havde set Torben an i 5-6 år, flyttede hun ind hos Torben i Tebstrup, og i 2018 blev de gift og købte hus sammen i Ødsted ved Vejle.

Jonna var også medbestemmende over, at der for nogle år siden blev anskaffet en Ford Mustang i husstanden. Hun havde en forkærlighed for Mustang, efter at hun som 19-årig under et au-pair-job i Chicago kørte turen fra Chicago til San Fransisco i en Ford Mustang.

Jonna har to børn og fem børnebørn, så med Torbens tre børn og ti børnebørn er der tilsammen 20 fødselsdage at holde styr på, og det kan ikke undgås at det af og til går ud over en fødselsdagsfest, når der er racerløb på programmet en weekend.