Klubbens sponsorer

Jens-Erik Hansen 60 år

Lørdag den 31. august er der en rund fødselar blandt klubbens medlemmer. Det er Jens-Erik Hansen fra Havdrup, der fylder 60 år.

Jens-Erik Hansen var i starten rallymekaniker for bl.a. Oluf Raldorf, hvor han skruede på den Vauxhall Chevette, som denne kørte i. Selv begyndte Jens-Erik Hansen at blive aktiv indenfor asfaltbanesporten, da Danish Endurance Championship blev startet i midten af forrige årti. Sammen med 2013-Bane-Jens-Erik-Hansen-02sønnen Jens-Henrik Hansen og Flemming D. Olsen kørte han i en årrække med en Citroën C2, som trioen blev ganske suveræn med, efterhånden som den franske racer blev videreudviklet. Således kunne Jens-Erik Hansen i såvel 2010 som i 2011 kalde sig DEC-mester i klassen op til 1600 cm3, hvor han tog hele ni klassesejre i træk.

Den hjemlige succes fik sidste år Jens-Erik Hansen og teamet at prøve sig med internationale langdistanceløb, hvor det blev til en start i 24-timers løbet på Barcelona (se teamets dagbog i AAS-årbogen 2012), og først på året i det tilsvarende løb i Dubai.

I det sidste løb konstaterede teamet, at tiden var løbet fra Citroën-raceren, og den blev erstattet af en ny Peugeot RCZ, som desværre blev svært skadet ved årets første DEC-løb på Padborg Park. Men Jens-Erik Hansen er ikke en mand, som giver op, og en ny racerbil er nu klar.

Fra klubbens side skal der lyde et tillykke med fødselsdagen.

Foto: Gurli Hansen.