Klubbens sponsorer

Morten Christensen ikke helt tilfreds

Morten Christensen var med til GP Danmark, men han var ikke helt tilfreds med weekendens forløb. Manglende fart og en dårlig start i andet heat var med til at gøre, at han desværre ikke kom på podiet.

”Jeg følte ikke rigtig, at jeg havde farten i bilen, og jeg kom til at smadre to fælge i det første løb. Det mistede jeg meget fart ved,” siger Morten Christensen.

2013-Bane-Yokohama-Morten-Christensen-01

I første heat fik Morten en 11. plads og i andet heat fik han en niendeplads.

”Andet heat lavede jeg en rigtig dårlig start og kom ikke rigtig ud af starthullerne, og jeg følte, at farten heller ikke rigtig var der. Men det var et løb uden skader. Så lidt positivt har det da været, og nu kan jeg bruge tiden til at optimere til næste løb, i stedet for at oprette,” siger Morten Christensen.

Tekst og foto: Ghita T. Kristensen.