Klubbens sponsorer

Jan Jønck skriver kontrakt med britisk Aston Martin-team

Jan Jønck, der sidste år i en Aston Martin vandt GT4-løbet på Brands Hatch, er skiftet til Academy Motorsport, hvor han igen i år skal køre i en Aston Martin i British GT Championship. AAS’eren skal i år have Tom Wood som teammate.

”Jan føler sig fuldstændigt hjemme i Astonen, som enhver, der så hans fantastiske præstation på Brands Hatch sidste sæson vil vide. Hvis hans tidligere team ikke var gået glip af det sidste løb i 2017, var der en meget god chance for, at han ville have sluttet på tredjepladsen i GT4-mesterskabet, hvilket ville have været meget imponerende, da det også var hans første sæson i GT-racing,” siger teamejer Matt Nicoll-Jones.

”Jeg er virkelig begejstret over at kunne blive i Aston Martin-familien, og med Academy Motorsport er jeg sikker på vi vil blive konkurrencedygtige,” smiler Jan Jønck. ”Min teamkammerat Tom Wood har også vist gode takter, så jeg er sikker på, at vores samarbejde nok skal føre til topresultater. Sidste år fik jeg vist, at jeg er med helt fremme i GT-biler, hvilket jeg selvfølgelig i år vil prøve at bygge videre på. Feltet ser ud til at blive et af de hårdeste længe, og med introduktionen af nye mærker i GT4-klassen er der lagt op til et brag af en sæson. Dog er målet stadig klart, vi skal kæmpe med om podiet.”

Jan Jønck er igen tilbage bag rattet, når teamet deltager i en eksklusiv Aston Martin Racing-test i Portimao i Portugal i starten af marts.

Første løb i British GT Championship foregår på Oulton Park fra den 31. marts til den 2. april.

Jørn Dalgård Larsen.