Klubbens sponsorer

Ib Kragh glæder sig til sæsonstarten

På lørdag sker det. Så skal Ib Kragh sammen med sin co-driver Freddy Pedersen deltage i det første løb på 2017-kalenderen. Det er Hammel Autolak Rally Grand Prix i Kongensbro mellem Viborg og Århus – et rallysprint, makkerparret vandt sidste år.

”Vi håber naturligvis på, at vi kan gentage sidste års sejr,” siger rallykøreren fra Juelsminde. ”I forhold til tidligere år er hastighedsprøven noget anderledes, men det gør ikke noget. Som rallykører er det altid rart med noget nyt, og så er der jo som regel masser af tilskuere i grusgraven i Kongensbro.”

I sidste weekend havde Ib Kragh og Freddy Pedersen deres første kilometer i rallybilen. Det skete ved en rallytest i og omkring Roskilde.

”Vi havde håbet på en tur til udlandet inden sæsonstarten, men det kunne vi ikke få til at passe ind i programmet, så vi deltog i rallytesten,” siger Ib Kragh. ”Vi har ikke foretaget de store ændringer på bilen i forhold til sidste efterår, hvor jeg vandt sidste DM-rally, men det fungerede godt.”

Noget nyt er der dog også.

”Jeg har fået to nye mand ind i serviceteamet sammen med de to, som fortsætter fra de sidste mange sæsoner. Derfor var rallytesten vigtig, så de fik mulighed for at lære min Citroën at kende og komme ind i teamets rutiner,” siger Ib Kragh. ”Jeg glæder mig til Rally Grand Prixet på lørdag, hvor jeg kan lære dem bedre at kende, og de kan lære mig bedre at kende. Og bilen. Så vi sammen kan vinde.”

IK Rally Racing.