Klubbens sponsorer

Her kan du opleve Juelsminde Rally

Fredag aften og det meste af lørdagen vil den sydøstlige del af Juelsminde-halvøen summe til lyden af rallybiler. Det sker, når årets anden afdeling af DM i rally – Juelsminde Rally – afvikles. Dels i selve Juelsminde, dels i det nære opland.

I selve Juelsminde vil der blive kørt rally både fredag aften og lørdag eftermiddag. Fredag aften køres der i tidsrummet 18.00-20.00 rallyshow i byens centrum, hvor der bliver kørt i Juelsgade, Jernbanegade, Gl. Skolevej, Wedelsgade, E. Schous Allé, Søgade og Kirkevej. For deltagerne er der tale om en vigtig opvarmning. Lørdag køres der nemlig igen samme sted, hvor strækningen indgår som en hastighedsprøve i selve løbet. Første start lørdag er 14.17. Anden start 16.12.

To andre steder i selve Juelsminde, hvor man kan opleve rallybilerne – om end i et meget lavere tempo – er ved Hotel Juelsminde Strand og i Odelsgade. Det bliver netop i Odelsgade, at bilerne bliver sendt ud på rallyet klokken 13.00 lørdag, og det er også her, at de ved 20.30-tiden kommer i mål, hvor vinderne sprøjter med champagne. I løbet af eftermiddagen vil feltet også holde korte pauser i Odelsgade, inden man bevæger sig til Hotel Juelsminde Strand, hvor der ud for hotellet vil være serviceplads.

Der er tre områder i oplandet, hvor man kan opleve rallyet.

Et af de steder, hvor man kan se rallybilerne flest gange, er området mellem Rårup og Klejs. Klokken 13.19 bliver deltagerne første gang sendt afsted fra Vestermarksvej ind på en rundbane, som kører med uret, og som omfatter Nøttrupvej, Møllehave, Østermarksvej og Holgersdalvej, inden rallybilerne kører ad Klejsgårdsvej og Klejs Skovvej til målet i selve skoven. Anden gang, der køres ad denne rute, er fra klokken 15.14, men først på aftenen vender rallyfeltet tilbage. Her starter man klokken 18.05 øst for Klejs, kører ad Klejsgårdvej, Nøttrupvej, Holgersdalvej, Østermarksvej og Møllehave til målet på Vestermarksvej. Anden gang dette forløb køres er klokken 19.59.

Det andet område, rallybilerne gæster flere gange, er området mellem Hornum og Hornsyld, hvor der køres på en rundbane bestående Hornum Østermarksvej og Tirsbækvej. Klokken 13.51 og 15.46 køres der mod uret, og klokken 17.45 og 19.39 køres der med uret.

Det sidste område i Juelsminde Rally ligger syd for Barrit. Her startes der på Høkervej, og via Randvej når bilerne frem til Staksrode, inden man fortsætter rundbanen ad Staksrodevej. Selve målet er placeret på Løgballevej. Starttidspunkterne er 17.19 og 19.13.

I forbindelse med Juelsminde Rally vil en række veje være afspærret. Udover de veje, som er nævnt ovenfor, drejer det sig om den del af Vejlevej, som ligger ud for Hotel Juelsminde Strand, idet den igennem lørdag vil fungere som serviceområde for de deltagende mandskaber. Der vil i den forbindelse blive arrangeret omkørsel.