Klubbens sponsorer

Halvandet HP-hold på Sjælland

Så har vi kørt femte afdeling af FDM DASU Classic. Det var SMKG’s 75 års jubilæumsløb, et løb på 220 km med start og mål ved Korsør Camping.

Det var et godt tilrettelagt løb med 45 hold til start, hvoraf de 17 hold kørte Expert, men kun halvandet hold fra Aarhus Automobil Sport, så ingen point til klubmesterskabet denne gang. Efter start gik det nord på mod Gørlev, hvor der var en førerprøve – en lille manøvreprøve – et fint indslag. Derfra videre mod Svebølle via Eskebjerg og Føllenslev til en kort pause nord for Havnsø. Derfra videre mod Fårevejle Kirkeby, som det nordligste. Derefter kørte vi igen mod Korsør med flere ture langs vandet med en flot udsigt.

Der var et fantastisk vejr med høj sol det meste af dagen, så det blev også en varm tur, for der var ikke tid til afslapning med var 19 sekundetaper og 40 hemmelige tidskontroller. I Expert var der tæt kamp om point, for de seks bedste var under et sekund i afvigelse  Vi – Finn Kristensen og Erik Rasmusen – blev nummer 5, mens Torben Østergård og Poul Erik Hansen blev nummer 12.

Til sidst skal der lyde en stor en ros til SMKG for et godt løb.

Finn Kristensen