Klubbens sponsorer

God sæsonstart for Michael Carlsen

AAS’ fynske racerkører Michael Carlsen fik en rigtig god start på sin 2015-sæson, da han i weekenden var til start i første afdeling af den franske Peugeot RCZ Cup på Ledenon-banen. Og køreturen tilbage fra Frankrig til Vissenbjerg var denne gang ikke så lang som normalt.

”Vi har fundet den fart, som vi manglede sidste år. Det var virkelig sjovt at kunne være med fremme og kæmpe med om de forreste placeringer,” siger en glad Michael Carlsen.

2015-Bane-Carlsen-Michael-01

I begge løb blev han bedste gentleman-racer og scorede generelle placeringer som nummer fem og seks.

”Kort før sæsonstart bestilte jeg en ny motor, og det har hjulpet, for nu kan jeg også være med, når det går lige ud. Lørdag under tidtagningen var jeg faktisk hurtigst af alle, inden jeg kørte ind for at spare på dækkene. Jeg endte som femmer i tidtagningen, fire tiendedele efter den hurtigste, men det er altså en 3,5 kilometer lang bane, så det er marginalt,” siger Michael Carlsen.

”I starten af lørdagens løb kom jeg godt afsted, røg ned som sekser, men kom igen forbi. Men så sprang ventilatorremmen, og med den røg servostyringen også, fordi bilen holdt op med lade, så flere lamper på instrumentbrættet blinkede. Det var et problem at holde bilen kørende, men jeg havde et godt forspring, men jeg kom hjem som femmer.”

Søndag bød på regnvejr. Maser af regnvejr. Så meget at flere af de andre klasser måtte aflyses, men Michael Carlsen og de øvrige deltagere i Peugeot RCZ Cup kom alligevel på banen.

”Det var et løb, hvor det bare gjaldt om at overleve,” siger Michael Carlsen. ”Banen var våd, men da vi er mange biler i klassen, blev der hurtigt et tørt spor.”

Slutfacit blev en sjetteplads og en ny sejr blandt gentleman-kørerne.

”Nu glæder jeg mig bare til min næste start i serien på Val de Vienne i starten af juli,” slutter fynboen.

Carlsen Motorsport.