Klubbens sponsorer

Jakob Borum vil vinde Yokohama Super Cup

En af de mest sejlivede konstellationer i dansk motorsport er Jakob Borum og hans Honda Integra fra 1999. Debuten er helt tilbage i 2005, hvor Jakob også kørte Super Cup, og det lykkedes faktisk at vinde klassen det år.

I årene 2006 til 2011 kørte Jakob i Special Saloon Car klassen med Hondaen, og han var flere gange tæt på at vinde sin egen division, selvom det ikke lykkedes. 2012 blev et pause-år fra dansk motorsport, til gengæld deltog og gennemførte Jakob i 24h-løbet i Dubai, og så vendte han ellers tilbage til Yokohama Super Cup i 2013. Det er med andre ord reelt 10. sæson, Jakob skal i gang med i den efterhånden aldrende Honda Integra.

2015-Bane-SuperCup-Borum-Jakob-01

En anden ting der ikke har ændret sig i de 10 år Jakob har kørt i Integraen, er lysten, evnen og viljen til at vinde. Jakob har altid kørt for at vinde, og gør det stadig: ”Jeg har feltets ældste bil, men det er også en af de hurtigste,” fortæller Jakob Borum og fortsætter ”og derfor tror jeg på, at jeg har en reel chance for at blande mig i mesterskabskampen i år, selvom jeg ved at jeg er oppe imod både nogle hurtige biler og dygtige chauffører.”

Op til sæson 2015 er der ikke bygget om på bilen overhovedet, men den er gennemgået fra A til Z, og alt er blevet serviceret og repareret. Specielt gearkassen har fået en stor overhaling. ”Gearkassen har drillet os med flere småproblemer de senere år, og når man vil være med i front, så er der ikke råd til at udgå med tekniske problemer, så derfor har vi taget tyren ved hornene, og renoveret gearkassen ned til mindste detalje,” fortæller Jakob Borum.

Selv for et team der kører med et relativ begrænset budget, så koster det, når man vil kæmpe med om titlen, og derfor er Jakob både stolt og glad over at kunne præsentere følgende partnere: Aros Busm Aarhus Container Depot, Kilde Biler, Jack Pot Auto, Nordic System, Dan-Wheels, Swelube.AB, MPM Oil, XL Byg Mariager, SH Auto Gistrup og Hammel Autolak.

”Det er en god udvikling for os, at vi har fået så mange gode og positive partnere ind i teamet, og vi vil gøre alt for at leve op til deres forventninger, og det er lykkedes ikke mindst på grund af, at vi kommer med i TV2 Sports live-dækning af motorsport” siger Jakob om den lange liste af sponsorer.

Keld O. Dohm.