Klubbens sponsorer

Frederik Nymark har en lille overraskelse

Når Supertourisme-klassen i weekenden skal køre på Padborg Park, har Nymark Racing en lille overraskelse på bilen med til sine fans. Frederik Nymark har fået trænet i at køre i mørke og teamet gør klar til deres største event i år. Inden denne weekends Night Race på Padborg Park har Frederik Nymark haft mulighed for at træne nat kørsel. Sidste weekend var han en del at holdet hos Sally Racing, som deltog i 24 timers løbet på Circuit de Catalunya nær Barcelona.

Sally Racing deltager i kampen om mesterskabet i 24H International Endurance Series med en Renault Clio. Teamet kører om mesterskabet og mente, at Frederik Nymark kunne hjælpe holdet. Frederik har tidligere vist at var hurtig i en Renault Clio, da han deltog i 24 timers løbet i Dubai. Selv om Frederik og resten af teamet kørte stabilt og hurtige tider, så endte Sally Racing kun på en flot fjerdeplads. Det kunne være blevet så meget mere, men en påkørsel og tekniske uheld kostede tid i løbet. Dog har Frederik Nymark stor respekt for teamet.

2015-Bane-Supertourisme-Nymark-13

”De skiftede en bagbro på bilen lynhurtigt – og jeg mener lynhurtigt – efter påkørselen. Og så skiftede de en motor på under en halv time. Det gjorde de så desværre to gange. Derfor er jeg stolt over, vi blev nummer fire i klassen” fortæller Frederik Nymark.

I 24 timers-løbet kørte Frederik Nymark hovedsagligt aften- og nat-kørsel. Det håber han nu kan hjælpe ham i den kommende weekend på Padborg Park, hvor der skal køres Danish Supertourisme Turbo.

Nymark Racing skal afholde deres største event i den kommende weekend. Der kommer en masse gæster og sponsorer på besøg hos teamet i weekenden. Frederik har en norsk mor og bedsteforældre er fra Norge. Det betyder, at hele 32 norske fans kommer til det sønderjyske for at heppe på den unge racerkører.

Bilen er også blevet klargjort, både mekanisk, men også kosmetisk. Bilen har endda været en tur forbi LAKspecialisten A/S, så de mange skrammer fra de mange påkørsler i løbet af året er blevet rettet op.

”Bilen har også fået tilføjet et par andre detaljer i forbindelse med natløbet,” fortæller teamchef Flemming Nymark.

Efter sidste løb lørdag aften glæder hele holdet bag Nymark Racing sig til et par hyggelige timer med sponsorer, fans og gæster. De vil blandt andet kunne nyde lidt Rock’n’Roll fra Hadsten bandet Mechanical Wings som underholder i teamteltet.

Nymark Racing.