Klubbens sponsorer

Et af de mest perfekte løb

Lørdag den 7. marts 2020 kørte vi det første løb i Midtjysk Turnering. Det var Bjerringbro-klubben BOAS med Tage og Ole i spidsen, der stod for at arrangere løbet.

Det var et utroligt smukt kuperet terræn og til og med et helt nyt område, løbet blev afviklet i, hvilket – især for køreren – altid er skønt. Løbet bød på en passende sværhedsgrad tilsat nogle rigtig gode finter, men især for mig også en super dejlig længde, hvilket betød, at man ikke var total udmattet ved hjemkomsten.

Den tidlige start på løbet fik det til at føles som en udflugtstur med stort indhold. Selve ruten bød på alt fra private områder til skovveje og lidt markkørsel. Stor ros til makkerparret Ole og Tage for at vise et totalt perfekt eksempel på det perfekte løb i denne turnering med perfekt sværhedsgrad og løbslængde, og hvor det ved mål også viste sig, at der var straf til alle.

Da jeg af totalt egoistiske årsager må udeblive fra større sammenkomster, fik jeg således ikke muligheden til at fortælle makkerparret, at det til dato har været et af de mest perfekte og bedste løb, jeg nogensinde har kørt. Så derfor kommer det så her på skrift.

Renee Nielsen