Klubbens sponsorer

Claus Christensen får ny sponsor

Claus Christensen og hans team – CC Competition – har for sæsonen 2014 lavet samarbejde med Tectyl Danmark, der står for salget af de kendte rustbeskyttelsesprodukter, som mange tusinder danske bilister har glæde af.

”CC Competition vil også i 2014 køre i Aquila. Bilen har hele vinteren været igennem flere opdateringer og forbedringer for at kunne være med i toppen af Special Saloon. Vi har i samarbejde med APP Racing i Holland udviklet bilen på flere fronter og nu står vi med en særdeles konkurrencedygtig bil,” udtaler Claus Christensen, teamets kører og ejer.

2014-Bane-SSC-Christensen-Claus-01

”Bilen er blevet dekoreret i Tectyls farver, og allerede nu har den vakt stor opmærksomhed på de sociale medier. Tectyl er i dag et kendt brand indenfor rustbeskyttelse, og i forbindelse med udbygningen af vores landsdækkende net af centre vil vi bruge dette sponsorat aktivt til at udbygge kendskabet yderligere til Tectyl,” udtaler Michael Ullerup fra Tectyl Danmark.

Sæsonen kommer til at omfatte det danske og nordiske mesterskab, men Claus Christensen forventer også at skulle køre løb i Holland og Tyskland.

CC Competition.