Klubbens sponsorer

Alle AAS-hold fik pokaler

Første afdeling af JFM i klubrally blev afviklet søndag den 30. marts nordvest for Randers. På årets første forårsdag stillede AAS med tre mandskaber i standardbilsklasserne.

I klasse 1 deltog Ronnie Bodekær/Brian Houmøller og Kasper Kristensen/Tinus Petersen, hvilket også blev de første to placeringer i den klasse – flot gået, selv om der helt sikkert også er forbedringer at finde hos begge mandskaber.

2014-Klubrally-Bodekaer-Havmoeller-03

Henrik Møller-Nielsen/Malene Møller-Nielsen deltog i klasse 3 og blev her placeret som nummer to, hvilket må siges at være noget rustent, da de forbedrede tiderne fra første gennemkørsel med 24 sekunder, da de fem prøver skulle køres anden gang.

Randers Auto Sport havde som vanlig fundet nogle gode, lange og hurtige prøver, men klubbben har tydeligvis et materielproblem, da keglerne er for store. Både Ronnie og Henrik måtte begge indkassere to væltninger hver.

På prøve 1 kæmpede både Ronnie og vi med dæk, der ikke lige passede til underlaget. Ronnie havde vist glemt noget med dæktryk, og jeg kunne ikke få mine gadeslicks til at dreje på græs. Det lykkedes dog efter ca. 100 meter, lige før en noget stor lysmast…. Malene havde vist glemt at fortælle, at der var et vinkelsving, som vi godt nok havde kørt igennem den anden vej.

Prøve 2 var en rundbane på et stykke industrivej. Den var fin nok, men prøven var bare alt for langsom første gang.

Prøve 3 var en lille bitte prøve, hvor man skulle have en god håndbremse for at komme rundt, mens prøve 4 var en fin, hurtig industriprøve. Den var dog ved at udløse den nye selvrisiko på 3.000 kroner, da et hushjørne sprang frem foran bilen.

Prøve 5 havde særligt en fin, lille smal skovvej, hvor det gik rigtig hurtigt, to chikaner og en slalom og vending på grus og tilbage. Det er ikke hver dag, Mazdaen går i fjerde gear til manøvreprøver.

Tekst: Henrik Møller-Nielsen.

Foto: Tyvstjålet fra facebook.