Klubbens sponsorer

Børge Kristensen 75 år

Fredag den 9. februar fylder sekretariatsofficial på FDM Jyllandsringen Børge Kristensen 75 år.

Han startede på FDM Jyllandsringen omkring 1989/1990, hvor hans første funktion var som flagofficial. Efter nogle år tog han licens for at kunne blive løbslederassistent, herefter var han sekretær i løbsafviklingen. Han blev også udpeget til start- og måldommer sammen med sin funktion som sekretær i løbsafviklingen.

I dag er Børge i sekretariatet sammen med Gerda og Annette og har ansvaret for, at alle papirer bliver ophængt på de rigtige pladser i vinduerne ved sekretariatet.

I de godt og vel 27 år, som Børge har fungeret som official, er det ikke blevet til ret mange afbud fra ham, så man må sige, han har været på sin plads uanset hvilken funktion, han har haft.

Han har også deltaget i mange af AAS’ klubaktiviteter, som blandt andet klubbens årlige bankospil.

Børge Kristensen var også med til at hjælpe Padborg Park godt i gang, ligesom han har været hjælper ved nogle rally- og o-løb gennem årene i Aarhus Automobil Sport.

Tiden udenfor FDM Jyllandsringen bliver brugt sammen med Gerda på camping, sommerhus og rejser – ja, selv Le Mans er blevet besøgt flere gange.

Til daglig går Børge hjemme og nyder sit otium med Gerda, og motorsporten er ikke glemt, men som Børge siger, tager vi nu et år af gangen, men er klar til 2018-sæsonen.

AAS ønsker Børge tillykke med de 75 år, og håber han får en god dag sammen med familien.

Per Leth.