Klubbens sponsorer

Per Leth 60 år

Den 7. februar kan endnu en af klubbens ildsjæle fejre sin 60-års fødselsdag. Per Leth er et mangeårigt medlem af AAS, og der findes ikke den gren af motorsporten, han ikke har stiftet bekendtskab med.

Per var ikke mere end en lille knægt, da han var på Jyllandsringen første gang tilbage i banens åbningsår. Per blev allerede dengang grebet af sporten og kørte senere af sted på sin knallert fra Sahl til Resenbro, når der skulle ses race.

I starten af 90’erne meldte Per sig ind i AAS, hvor han startede som flagofficial og sidenhen blev svingchef. Per havde dog lyst til mere og rykkede op i dommertårnet som en del af løbsledelsen. Han debuterede som løbsleder i en udfordrende weekend, hvor himmel og hav stod i ét, hvilket betød, at evnerne allerede fra starten blev sat på prøve. I dag fungerer Per som chef for licenskontrol og startdommere.

Den store interesse for sporten har betydet, at Per har været yderst aktiv i AAS og igennem en årrække været en del af klubbens bestyrelse samtidig med, at han har fungeret som formand for Banesportsudvalget. Per har derudover været en del af DASU’s Banesportsudvalg igennem næsten ti år. Han har blandt andet stået for det overordnede ansvar for uddannelse af nye officials – lige gyldigt hvilken bane de har været tilknyttet

Gennem sit store engagement har Per opbygget sig et kæmpe netværk af venner og samarbejdspartnere. Der er meget få mennesker, Per ikke kender inden for motorsporten. Når Per en sjælden gang kobler af fra motorsporten, nyder han og Dorthe at bruge tiden i campingvognen.

Du ønskes et stort tillykke med din fødselsdag.

På vegne af Aarhus Automobil Sport, Trine Larsen.