Klubbens sponsorer

AAS-duo vinder årets Hankook 24H Series

Team K-Rejser kunne søndag middag se tilbage på en fantastisk sæson, da årets Hankook 24H Series blev afsluttet på Brno-banen i Tjekkiet. Efter syv afdelinger med langdistanceløb over 12 og 24 timer sikrede de to AAS-medlemmer Jan Engelbrecht og Jacob Kristensen sig sammen med Jens Mølgaard sig mesterskabet i A2-klassen i deres Peugeot RCZ.

2016-bane-24h-engelbrecht-kristensen-01

”Det har været en hård, men spændende sæson, men det var dejligt, at det lykkedes for os at tage mesterskabet,” siger Jacob Kristensen.

”Vi startede sæsonen i Dubai i januar med det første 24-timers løb, hvor vi blev nummer to i A2-klassen, og så havde vi også nogle gode løb på Silverstone i England og Zandvoort i Holland, hvor vi var med helt fremme.”

Årets lavpunkt kom i juli. På Paul Ricard-banen ved Marseilles i Sydfrankrig løb Team K-Rejser ind i et alvorligt uheld.

”Jens fik et skub bagfra af en anden kører, som måske også fik et puf,” siger Jacob Kristensen. ”Det sendte racerbilen ind i betonmuren, og dermed var ikke bare vi færdige. Det var bilen også. Vi valgte at finde en anden bil og bruge de bedste stumper fra vores egen bil, og så lykkedes det os at vinde klassen ved det næste løb på Formel 1-banen i Barcelona.”

Netop den sejr gav Team K-Rejser føringen i mesterskabet – en føring, som de har holdt til weekendens sæsonafslutning på Brno-banen i Tjekkiet.

Det er dejligt, at Jens, Jan og jeg kan kalde os mestre – en slags amatør-verdensmestre, for Hankook 24H Series har udviklet sig til at blive en international serie af langdistanceløb, hvor der bliver kæmpet på meget højt plan, selv om de fleste af vi deltagere ikke er professionelle, fuldtidsracerkørere,” slutter Jacob Kristensen.

Tekst: Team K-Rejser.

Foto: Petr Fryba.