Klubbens sponsorer

Kevin Verner er glad, trods alt

Efter finaleløbet på Padborg Park i weekenden stod det klart, at Kevin Verner forsat var nummer tre i mesterskabet. Han havde en solid weekend, hvor han fik hjemkørt point nok til at forsvare sin plads i mesterskabet.

Weekenden startede for Legends Cup kørerne med en kvalifikation om lørdagen, som var tilfredsstillende for Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg. En plads som nummer fire i kvalifikationen var resultatet, og det er jo i løbene, at man skal vinde. Som reglerne er, skulle Kevin Verner starte som nummer sytten i første løb. Han fik en god start og kom godt afsted, og efter nogle få omgange var han faktisk helt fremme som nummer tre. Der blev kæmpet fremme i feltet, og Kevin Verner kom langsomt videre frem i toppen af feltet. Bilen virkede som den skulle, og da det ternede flag faldt, var han kørt fra startplaceringen som nummer sytten til en slutplacering som nummer et.

Til weekendens andet løb startede Kevin Verner som nummer et. Her gjorde han kort proces på hele feltet og kørte endnu en sejr hjem, selv om han skulle kæmpe ganske hårdt for at kunne blive nummer et for anden gang i weekenden.

Årets finaleløb skulle dog gå helt op i hat og briller. Kevin Verner blev tildelt en stop-and-go-straf, men trods denne lykkedes det ham alligevel at slutte som nummer tolv, og han fik dermed tilstrækkeligt med point til at kunne holde sin tredjeplads i mesterskabet.

”Jeg kan ikke finde ud af, hvad der skete med den straf, jeg fik, men jeg har hørt at der at flere andre steder der er utilfredshed med nogle domme. Jeg er faktisk godt tilfreds med årets resultat, vi skal jo lige huske hvordan min sæson startede” fortæller Kevin Verner efter finalen.

Selv om teamet og Kevins sidste løb sluttede lidt underligt, så er der ingen tvivl om at de alle er glade for Kevins afsluttende placering i mesterskabet.

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner vil gerne sige tak de fantastiske sponsorer som har været med i år. ”Vi vil også sige tak til alle de gæster, der har været forbi og til alle konkurrenter for et flot, hæderligt og fedt race vi har haft i år – Tak til jer alle, vi kommer igen med en nyhed eller to før næste sæson!”

Autoforum Racing Team Silkeborg