Klubbens sponsorer

Årets sidste torsdagsrally

Torsdag den 29. september afholdt Aarhus Automobil Sport sit andet Torsdagsrally på den gamle genbrugsplads i Hammel. Men hvad skulle man forvente? Som kører kunne man se frem til en fed aften med en bane, der var optimeret og lavet lidt om fra sidst, og med vejret i sigte kunne man jo nok træne glat og vådt føre. Men ville vejret så være en hindring og ville der dukke nogle kørere og tilskuere op?

Igen denne gang blev løbsledere og bestyrelsen overrasket. 10 biler mødte frem til start og igen et hav af tilskuere.

Rallyudvalgsformand Lasse Svendsen udtaler: ”Jamen, jeg blev jo igen mega-overrasket over opbakningen. Jeg havde slet ikke forventet, at der ville komme nogen grundet det dårlige vejr, både op til og på selve dagen. Så at der kom 10 biler til start, ja, det er jo helt overvældende.”

Bilerne kom fra nær og fjern, ja, helt fra Fyn og Grindsted mødte der nogen op.

Stemningen var fantastisk og kørerne syntes, at det var en sjov bane, hvor man hele tiden skulle have fat i rattet og så var det fedt, at man kunne køre helt til klokken 21!

Man kunne også høre, at flere synes det var mega-fedt, at torsdagsrallyerne rundt i landet har nogle så forskellige prøver, at man får prøvet noget forskelligt af hvert sted, hvilket også har gjort, at et par af deltagerne nu vil prøve kræfter med klubrally.

Rallyformand Lasse Svendsen var meget positiv da aftenen var ovre: ”Jeg syntes, afviklingen gik over al forventning. Det var vild fedt, at vi kunne tilbyde folk at køre helt til klokken 21, da vi havde lys på området takket være Rene Jensen. Så var der jo også lige den lokale scooterbande, der leverede dages festlige indslag ved at få en omgang…”

”Alt i alt en fantastisk aften – tusind tak til alle, der gav en hånd med og fik det hele til at spille. Vi glæder os til at se, hvad det nye år bringer.”

Winnie Poulsen.