Klubbens sponsorer

Bernd Thrysøe 70 år

Et af klubbens mest aktive medlemmer fylder 70 år. Det er Bernd Thrysøe, som lørdag den 8. oktober fylder rundt.

Bernd Thrysøe har huseret på og omkring de danske O-løjper og har gennem årene lavet utallige bilorienteringsløb. Der er også blevet produceret nogle flotte rutebøger til DASU Classic-turneringen, når Hans Ole Nielsen har været løbsleder.

Der er nok ikke nogen i Danmark, der har lavet flere O-løb end Bernd. Han laver stort set hvert år mindst to mesterskabstællende løb plus andre løb. De seneste år er det tilmed blevet til flere on-line-papirløb i vinterhalvåret.

Hvis Bernd og et par stykker mere ikke var der til at lave de store O-løb, kunne vi godt lukke og slukke for den del af motorsporten i Danmark.

Udover dette har han siddet i DASU’s vejsportsudvalg i en årrække. Her i foråret valgte han dog at trække sig fra udvalget. Bernd var for et par år siden en stolt modtager af DASU’s hæderstegn i sølv.

Bernd har slidt mange AAS-chauffører op igennem tiderne. Han har bl.a. kørt med Niels Iversen, Ole Mortensen, Keld Mortensen og Ove Rasmussen. Derudover har Bernd i perioder været omkring motorklubberne i Dronninglund og Thy. Undertegnede har kørt med Bernd siden 2001. Når vi kører, mærkes det tydeligt, at han går op i O-sporten, og bølgerne kan nogle gange gå højt. Efter løbene bliver der lavet en meget nøje gennemgang af fejlene, og Bernd giver meget gerne gode råd til løbslederne.

I de seneste år er de seks børnebørn også begyndt at tage meget af Bernds tid, og selv om han til tider siger, at de er noget støjende, er der ingen tvivl om, at han elsker sine børnebørn.

Bernd har de seneste år haft et par sygeperioder, men planlægningen har hver gang været i orden, og det er endnu ikke gået ud over et O-arrangement, som han skulle være løbsleder for.

Fødselaren blev fejret allerede i sommers, hvor hele familien var inviteret med på en ferietur til et af de varme lande.

AAS ønsker Bernd Thrysøe stort tillykke med den runde dag og håber, at vi kan have gavn af dig i mange år endnu.

Bjarne Andersen.