Klubbens sponsorer

Kim Bjerg 70 år

I dag onsdag den 5. oktober fylder Kim Bjerg 70 år. Han startede sin karriere indenfor motorsport med at køre manøvreprøver, men der skulle mere til, så det blev rallysporten Kim Bjerg kastede sig over både i Danmark og Tyskland, hvor han har deltaget i en Ford Escort Mexico og en Mazda RX2, indtil det blev for stor en mundfuld økonomisk.

Så blev han medlem af HMS, hvor han tog løbslederlicens i 1998, i øvrigt sammen med undertegnede. Han var herefter løbsleder på flere løb, blandt andet ved Copenhagen Historic Grand Prix. Kim Bjerg har også været i DASU’s banesportsudvalg i en periode.

Kim Bjerg skiftede klub i 2015, hvor valget blev Aarhus Automobil Sport, og hvor han straks blev aktiv som official. Han begyndte som start- og måldommer på FDM Jyllandsringen i 2015. I starten var han også tilknyttet teknisk kontrol om fredagen, men nu fungerer han som medhjælper i licenskontrollen.

Kim Bjerg er en stabil mand at have på holdet, og selvom han kommer fra Sjælland, har han kun meldt afbud en gang i de syv år, han har været medlem i Aarhus Automobil Sport. Han har også fast bopæl, når det drejer sig om løb på FDM Jyllandsringen, for han overnatter altid på B.B. Broløkke i Resenbro.

Kim Bjerg er også DASU-dommer, så han er en travl mand, som også elsker at komme på krydstogter eller rejser med Lise Lotte i sin fritid.

AAS ønsker Kim Bjerg tillykke med den runde dag.

Tekst: Per Leth.

Foto: Steen Selch / motorsporten.dk.