Klubbens sponsorer

34 hold til start i CarPeople-løbet

Det var Aarhus Automobil Sport, som stod for årets sidste afdeling af Danmarksmesterskabet i bilorientering, hvor 34 hold var til start.

CarPeople-løbet var navnet på løbet, og i to af de fire klasser var løbsvinderne identiske med årets Danmarksmestre kåres. Det var Kurt Rasmussen/Alexander Rasmussen, som tog titlen i A-klassen, mens Knud E. Vestergaard/Tom Hagelskjær sejrede i C-klassen.

Løbets M-klasse blev vundet af Jesper Hedevang/Svend Erik Hedevang, mens det var Børge Holm/Jørn Mørup, som kunne kåres som Danmarksmestre. B-klassen blev på dagen vundet af Michael Andersen/Jørgen Jensen, mens guldmedaljerne gik til Charlotte Busch/Steen Andersen.

Ekstrapræmien blev vundet af start nr. 402 Per Elbæk og Michael Eriksen. De kom tættest på de 88 strafpoint.

”Fra løbsledelsen takker vi for jeres kommentarer og den fine stemning ved mål. Det lader til, at der er blevet kørt pænt alle steder, alle skilte er indsamlet og der er ikke synlige skader på vejene,” siger Bernd Thrysøe.

”Tak til CarPeople, Hedensted for deres opbakning til arrangementet. Tak til Ørum Daugård Multicenter for fin og velsmagende forplejning. Tak til alle vores trofaste hjælpere. Uden dem intet løb.”

Klik her for at downloade individuelt resultat.

Klik her for at downloade holdresultat.

Klik her for at se billeder fra arrangementet.

Bjarne Andersen/Bernd Thrysøe.