Klubbens sponsorer

Succesen med TorsdagsRally i Hammel gentages

I slutningen af august afviklede Aarhus Automobil Sport for første gang TorsdagsRally på den gamle genbrugsstations arealer på Italiensvej 9 i Hammel.

”Det blev en stor succes,” siger Lasse Svendsen, der selv er aktiv rallykører, og som er formand for klubbens rallyudvalg. ”Jeg tror ikke, at vi havde en eneste pause i de tre timer, hvor vi kørte fra klokken 18 til klokken 21.”

Succesen vil Aarhus Automobil Sport gerne gentage, og det sker torsdag den 29. september, hvor man også starter klokken 18 og kører tre timer frem.

”Det er ganske nemt at deltage i vores TorsdagsRally. Ligesom sidst er der ingen forhåndstilmelding. Man møder op med sin bil, og man er to personer iført styrthjelme i bilen. Så gælder det om, at chauffør og kortlæser skal samarbejde om at gennemføre hastighedsprøven mellem de mange kegler dels korrekt, dels så hurtigt som muligt,” forklarer Lasse Svendsen.

TorsdagsRally er organiseret lovlig motorsport, og det er lige til at gå til. Man behøver intet forudgående kendskab til sporten og heller ikke at være medlem af Aarhus Automobil Sport eller en anden DASU-klub. Bilen skal være lovlig, indregistreret, og dens registreringsattest skal fremvises, ligesom køreren også skal fremvise sit kørekort. Dette krav gælder ikke for kortlæseren, men begge skal være iført styrthjelme, når der køres. Prisen for at deltage er 200 kr. pr. hold.

I løbet af aftenen vil det være muligt at købe mad og drikke.