Klubbens sponsorer

To AAS-medlemmer rykker op i Auto-G DTC

Aarhus Automobil Sports fodaftryk bliver til næste år endnu større i Auto-G Danish Thundersport Championship. Det er en realitet, efter at to af klubbens yngste, aktive medlemmer har valgt at skifte til den danske bilsports udstillingsvindue.

Det er Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen, som har valgt at skifte fra Yokohama Super Cuppen til Auto-G Danish Thundersport Championship, hvor de skal køre for det forholdsvis nye FP Racing.

2013-Bane-DTC-Jensen-Eberhard-01

”Efter to år og to mesterskaber i Yokohama Super Cup er det tid til at tage næste skridt i min karriere,” siger Nicholai Eberhard. ”Jeg er glad for at have fået et sæde hos FP Racing. Freddy er en mand, som brænder for sit projekt og arbejder hårdt for at nå sine mål. Et team som FP Racing skal have store ambitioner, og jeg er sikker på, at vi får en god og succesfuld sæson.”

En af hans i alt tre teamkammerater bliver sin tre år yngre bror, Martin V. Jensen.

”Jeg har drømt om at køre DTC lige så længe, jeg kan huske, så det føles helt fantastisk at skulle stå på gridden i 2014,” siger den 18-årige AAS’er.

”For mit vedkommende gælder sæsonen først og fremmest om at lære bilen at kende og udnytte dens mange kræfter, men min ambition er at komme med frem i feltet fra starten. Freddy Petersen er en mand, som ved, hvad han vil, og jeg stoler på, at han og teamet gør alt, hvad de kan for, at alting fungerer, så vi kan fokusere på at give den fuld gas på banen. Til gengæld vil jeg give alt, hvad jeg har, for at FP Racing kommer til tops i mesterskabet.”

Foto: Kim Gripping.