Klubbens sponsorer

Siepmann gør klar til finaleløbet

Christian Siepmann glæder sig til årets sidste løb i Sunoco SSC. Racerkøreren fra AAS drømmer om at tage et tredje mesterskab på ét år. Vejrudsigten fortæller om solskin og flot efterårsvejr. Bilen er klargjort efter alle kunstens regler. Jo, det tyder bestemt på en god afslutning på 2013-sæsonen for CS Racing. Hvis afslutningen bliver helt fantastisk, er det fordi Christian efter weekendens løb på FDM Jyllandsringen kan kalde sig for samlet mester i Sunoco SSC – men det er ikke lige til:

”SSC-klassen er opdelt i fire divisioner, hvor deltagerne i hver division kan få det samme antal point for en sejr. Det betyder kort og godt, at kampen om det samlede mesterskab skal afgøres mellem en hurtig og en meget hurtig bil,” forklarer Christian Siepmann.

2013-Bane-SSC-Siepmann-22

”Martin Vedel, som fører mesterskabet lige nu, kører i en flot og hurtig Opel Corsa med omkring 300 hestekræfter. I løbene er han en af de konkurrenter, som jeg når at overhale med en omgang, inden vi kommer i mål. I mesterskabet fører han altså over mig, så jeg er afhængig af at han ikke får gode resultater, hvis jeg skal vinde…”

Selvom det ikke skulle lykkes at få en tredje titel med hjem fra FDM Jyllandsringen, har Christian og teamet haft en fantastisk sæson på de danske og europæiske racerbaner. En sæson, som skal sluttes af med stil.

”Der kommer naturligvis sponsorer og samarbejdspartnere på besøg i løbet af weekenden, og vi skal have en god oplevelse med hjem til vinterpausen. Hvis vejrguderne ellers holder deres, så er jeg sikker på, at DM-Finalen bliver en perfekt weekend,” siger Christian Siepmann.

CS Racing.